Tuesday, 13 November 2012

~mukadimah sebuah belog~


sejak dua menjak ni, ataupun "lately" bak kata kafir laknatullah, aku selalulah stalk satu blog nieh, blogger dia handsome tak hingat, cara penulisan blog dia pn sempoi & funny... so makanya dengan itu aku pn terpanggill lagi melambai-lambai untuk buat blog jugak...so bermulalah sesi mengadap la laptop ni menguruskan proses meng"signup"kan blog ni...puiiih bukan main cantik bahasa aku, menyesal tak sudah cikgu BM aku mengajar.....eh kejap, back to objektif berbincangan kite, aku sebenarnya saje jer bukak blog, ala~ala tempat memaki hamun luahan rasa gitu, cheewah!! arrh bosan aih.. tade idea... smpai sini jer lah... #actually aku tade mood lgsung hari ni..kbai

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...