Tuesday, 13 November 2012

Fall in LOVE with Adam Mukriz

lumrahlah perempuan sukekan lelaki yang kacak, handsome, romantik... tak kiralah kau tu cantik, comel, montel, mahupun sengal2 ayam gitu.... samelah macam aku.... alangkah indahnya kalau dapat sejambak bunga daripada bopren, ala-ala drama akasia tibi tige tu....  aku tgk kawan aku "ain" bukan nama sebenar smpai kering2 bunge bopren dye bagi, still simpan lagi.. skarang trend balak2 bagi bunga siap ade bunga plastik tengah2, kononnya lambang cinta tak kan layu tu, scene cliche, time gaduh sumpah seranah keluar, macam harem.... tapi bukan bopren ain lah, kang mengamok pulak kawan tu... haha...

kembali kepada main topic, Adam mukriz.. my cayunk

ladies and gentlemen, memperkenalkan Adam Mukriz--->

tu dia marka cek, comey noh.... hihihi 
itu lah Adam Mukriz (adam dan hawa)...

dari sehari ke sehari nk continue tengak adam dan hawa dekat http://www.dailymotion.com/, tapi line slow mcm siput babi bak ang... *sakit.pulak.hati.kite.ni.....
dah smpai episod 40, lpas tu main gile pulak line neh.... 

takpe2... balik kolej nnti kite sambung tgk Mr Adam oke, take care my lalink....

nampak tak meroyan kat situ... hahah

#ini pengaruh DVD ni (bak kata pak jabit)



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...