Sunday, 27 January 2013

Tajuk Tidak Diketahui


Hye Assalamualaikum

salam berhujung minggu untuk semua yang bertandang kat blog aku untuk hari ni, esok, lusa dan selamaya *budget blog dia hot je.. huhu

Hari ni ialah hari Ahad bersamaan dengan 27 januari 2013 bersamaan dengan 15 Rabiul awal 1343h adalah hari Thaipu***... Ah kesah apa hari Thaipu***! ! ! Hari perayaan orang2 Kafir Laknatullah, #boleh jalan dengan kau punya raya.. yang tak bagi ape2 input untuk aku... bukan aku nk ada semangat perkauman sgt, but paling aku tak suka, bile smpai je time ni confirm la manusia2 dok berarak kat tengah jalan smpai dok cucuk2 badan sana sini yang hangin nyer jalan mula la nk jem macam ade Lori sampah excident... Omak ai punye la sakit hati, sikit pn aku tak interested nak tgk kau punya cucuk2 tu, mungkin dia terasa cukup jantan buat cm tu *huh tak faham... Tapi ape mau bikin,, kat area kampung aku ni populasi orang2 berkulit manggis agak tinggi... Nak tak nak hari ni melopong la weh dok umah mengadap Tb.. #Nasib baik kau punya raya sehari jer
 (maaf ade words yang perlu aku cencored, kalau jadi hal boleh masok court woii)

Ok cukup untuk stakat itu, tinggalkan kata-kata pujangga indah sebagai mukadimah di atas sebelum aku di Rejam.. hikhik... 

Hurmm sejak due menjak ni byk pulak cuti aku, seronok la kome2 yang berkerje kerajaan tuh, yang latest cuti Maulud Nabi, Esok pulak cuti untuk ganti hari perayaan yang jatuh pada hari ni.. hurmm takpelah cuti lah banyak mana pun keje aku tetap duduk rumah membesarkan BONTOT .. 

Bile bercerita pasai Besar Membesar Terbesar ni, teringat pulak yang lately ramai orang yang memuji aku mengunung-ganang hutan rimba yang mengatakan aku dah semakin berisi @ gemok... ehem..ehem... untuk pengetahuan uoollllsss aku TAK GEMOK ok!! cuma ade isi lebih sikit jer #ambik hati sendiri... kurus-kurus sangat pun tak cantik jugak yerdak?? #lagi sekali ambek hati sendiri .. haha

Tipulah kalau aku tak terasa bila orang cakap aku gemok, mula2 dulu sentap jugak, ade sekali tu sampai nanges, sentap mak ni haaaa.. Tapi tu dululah, skarang hati dah kental sedare... nak nanges2 lagi?? tak dapat la, INI SEMUA POYO!! pedulilah..  gemok ke, kurus ke, bujur ke, melintang ke, tak sakit kan hati org kot noh... ang dok diam2 dah la, toksah dok buat hingaq #haaa kan dah bahasa utara aku keluar.. 

pause sekejap!!! cer bace entry ni dr atas sampai bawah, topic ape yang aku nk cerita sebenarnya ni... kejap itu, kejap ini.. nampak tak aku dah tak betol, hahah tak de modal nk merapu sebenarnye.. cukuplah sampai ni jer... aku sendiri bace pn aku menyampah... haha k lah assalamualaikum...

P/S : sabar itu subur, tak sabar masuk kubur* pun tade kene mengena


5 comments:

  1. so apa kaitan dgn gambar single tu? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sumpah tade kene mengene... huhu

      Delete
    2. memang kompem xde kena mengena..sebab bukan single pun..hahaha

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...